Site Web pentru Ziua îndrăgostiților

Valentine's Day și Dragobetele - sărbătorile tuturor celor ce iubesc și sunt iubiți se apropie cu pași rapizi. Tu ești pregatit/ă? Știi cum îți vei surprinde jumătatea? 
Un cadou drăguț pentru persoana iubită, pe lângă tradiționala ciocolată și multitudini de flori, ar fi un mesaj declarat ori scris, care va prinde o nuanță de sărbătoare adevărată.

„Sweet-Qoutes” este un site Web, care vine în ajutorul celor aflați în pană de idei și nu doar, dar și celor care au nevoie de un gram de inspirație.
Site-ul este realizat de către studenta anului II, Facultatea Științe Exacte, Specialitatea Informatică, Ana Nastasiu.

Inițial, își planificase o aplicație pentru smartphone-uri, (dupa cum era stipulat în planul activităților preconizat pentru anul de studii 2016-2017, pentru „Bursa Reginei Maria”) dar din motive tehnice (a eventualelor probleme de compatibilitate între sistemele de operare: Android, iOS și Windows) s-a decis să elaboreze un website cu design adaptabil, care va putea fi accesat de orice dispozitiv pe orice platformă.

În avalanșa de citate și mesaje de dragoste existente, pe acest site au fost selectate cele mai rafinate și în același timp, răsfățate mesaje pentru El și Ea.

Site-ul nu conține doar categorii cu „mesaje și declarații de dragoste”, ci și ingenioase replici și moduri în care își exprimă sentimentele unele personaje din diferite cărți, topuri a comediilor romantice,  tradițiilor de Valentin și Valentina, ba chiar recomandări pentru ziua de 14 februarie și multe altele.

Conform tradițiilor din anii precedenți, această sărbătoare era marcată de organizarea unei rețele poștale în cadrul universității, prin intermediul căreia, studenții își puteau trimite scrisori cu felicitări, mesaje de dragoste pentru iubiți și iubite, dar și declarații de dragoste din partea simpatizanților anonimi. Acest site nu face decât sa modernizeze această obișnuință, îmbinând în sine tehnologia cu tradiționalul.

Vrei să-ți feliciți persoana dragă? Accesează site-ul, alege mesajul potrivit și distribuie. Nimic mai simplu! De ce să pierzi timpul cu căutările pe GOOGLE care iți va oferi sute de rezultate, multe din ele conținând mesaje cu greșeli de exprimare sau gramaticale?!

 Nu vă rămâne decât să vă delectați cu informația deja bine selectată și structurată!

Sweet & Happy Valentine’s Day!

Adresa site-ului: http://tiny.cc/Sweet-Quotes