Reprezentantul Consiliului Europei în vizită la UnAȘM

Administratorul Departamentului pentru Educație al Consiliului Europei, dl Jean-Philippe RESTOUEIX, a vizitat la 21 ianuarie curent Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei.
Rectorul Universității, acad. Maria DUCA, a întâlnit înaltul oaspete prezentând clusterul  educaţional-ştiinţific „UnivER SCIENCE”, care serveşte drept punte de legătură dintre procesul de instruire şi mediul academic din țara noastră, menționând totodată performanţele obţinute în cadrul instituției pe plan naţional şi internaţional.
Pe parcursul vizitei profesorul dl Jean–Philippe RESTOUEIX a vizitat Centrul de Biologie Moleculară, unde dna Doctor Tatiana ȘESTACOVA a prezentat metodele de cercetare utilizate în cadrul centrului, cu referire la realizările și perspectivele domeniului.
Principalele subiecte abordate de administrația universității în cadrul discuțiilor cu oficialul Consiliului Europei au vizat noi oportunități de colaborare cu instituțiile europene.
Expertul european s-a arătat încântat de tot ce a văzut în cadrul instituției: sălile de studii, laboratoarele, biblioteca şi resursele educaționale utilizate.
UnAȘM adresează mulțumiri administratorului Departamentului pentru Educație al Consiliului Europei dl Jean–Philippe RESTOUEIX pentru onoarea de a-l avea ca oaspete în cadrul instituției.

Secția Relații Internaționale și Informatizare